Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Térkép »

Képek »

Városnéző kisvonat

A városnéző programok során különleges élményjárművekkel járjuk be a várost. A látnivalókat izgalmas történeteken keresztül ismerjük meg. A vendégek tájékoztatót kapnak Sopron történelméről, látnivalóiról, a poncichterekről és a Lövérekről.

Soproni kisvonat
További információ és árak: www.sopronikisvonat.hu


Soproni kirándulás

Tegyen egy virtuális sétát Sopronban! Ismerje meg, melyek azok a nevezetességek, amelyek arra várnak, hogy Ön is felfedezze őket a soproni kirándulás során.

Ismerje meg Sopron látnivalóit! A kirándulások során élményjárművekkel fedezheti fel a vidéket. A jól bevált programok Fertő-tavi sétahajózással, csoportok részére gyalogos idegenvezetéssel és ebéddel is bővíthetők.

A soproni kirándulóprogramokról részletes információt a www.sopronikirandulas.hu honlapon talál.


Fertőrákosi kirándulás
Fertőrákos környékét már a rómaiak is kedvelték. A középkorban a győri püspökök ide jöttek pihenni, itt építettek kastélyt maguknak.

A Fertő-tó romantikája napjainkban is elvarázsol, a környéke kíváncsivá tesz. A város zajától távol, a jó levegőn sétálhat, gyönyörködhet a csodálatos panorámában. Felkeresheti a Világörökség nevezetességeit, felfedezheti Fertőrákos különleges múzeumait.

Fertőrákos ezer élményt kínál!

Fedezze fel Ön is Fertőrákost és környékét! Ismerje meg Fertőrákos látnivalóit különleges élményjárművekkel! A kirándulások során városnéző kisvonattal, elektromos busszal, elektromos kisautóval fedezheti fel a vidéket.

Kipróbált és jól bevált programok közül választhat: www.fertorakosikirandulas.hu


 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »