Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Térkép »

Képek »

Sopron Crazy Garage - Az élő logikai kalandpálya

A Crazy Garage egy olyan Élő Logikai Kalandjáték, amely a klasszikus kiszabadulós (Escape Game) játékok módosított változata, egy küldetéspálya!

Kreatív problémamegoldást igénylő csapatjáték, melyben az egyes csapattagoknak és a csapat egészének is szüksége van a kreatív agyféltekére.

Leginkább a számítógépek és az okostelefonok világából ismert logikai kalandjátékokhoz hasonlítható, ahol egy adott cél érdekében kell 60 perc alatt teljesítenünk a küldetést, különféle feladatok, ötletes szerkezetek és tárgyak segítségével.

A Crazy Garage, többek közt abban különbözik ezektől a játékoktól, hogy itt csapatként kell összedolgozni, mivel egyedül a játék nem teljesíthető.

Itt megtapasztalhatjátok a számítógépek és okostelefonok világából megismert logikai kalandjátékok valóságba átültetett élményét: gyertek el egy csapattal és próbáljátok ki, milyen érzés egy szerkezetet valóságban működésre bírni, egy titkos ajtót valóságban kinyitni és mindazt, amit eddig csak a virtuális térben élhettetek át.

Hatalmas nevetésekre, homlokcsapkodásokra és izgalmakra számíthattok!

Nincs szükségetek lexikális tudásra, mindössze kreativitásra és csapatmunkára.


Ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek csapatépítésre.

Ára: 2 fő: 6.999 Ft / csapat, 3-6 fő: 12.000 Ft /csapat, diákoknak kedvezmény!
Nyitvatartás: minden nap 10:00 - 22:00

A játékhoz előzetes időpontfoglalás szükséges: www.sopron.crazygarage.hu/reservations


Cím: 9400 Sopron, Győri út 42.
Tel.: +36 20/ 356-43-10 
www.facebook.com/SopronCrazyGarage


 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »