Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Térkép »

Képek »

Lővér Kalandpark

Tematikus Természeti Élménypark a soproni Lővérek szívében. 130 izzasztó, de leküzdhető akadály hívogat 8-10 méter magasan, légy Te, aki maga alá gyűri az elemeket, majd suhanj át az erdő fái között a csúszópályán!

info@loverkalandpark.hu Míg a nagyoktól hangos a fák koronája, a kisebbeket 3 gyerkőc-pálya várja, az igazán kicsik (3-7 év) pedig az ovis pályán mutathatják meg ügyességüket.
Ezen kívül mászófal, mászófa, trambulin és ping-pong áll a szórakozni vágyók rendelkezésére.

Csapatépítés? Nálunk ez sem akadály a külön erre a célra kialakított pályánkon, a képzett animátorok közreműködésével kellemes hangulatban ismerhetjük meg jobban társainkat, és önmagunkat.
Kalandparkunk szerencsés adottságainak köszönhető a pályák alatt futó tanösvény, mellyel szemet gyönyörködtető látványt nyújtunk, és környezettudatos magatartásformára ösztönözzük az ide látogatókat.
Nyitvatartási idő:

Tájékozódjon a kalandpark honlapján és egyéb elérhetőségein!

Felkészültél?
Gyere!
Várunk!
Tölts el egy kalandos napot Nálunk!Lővér Kalandpark
Sopron, Károlymagaslati kilátó parkoló
GPS: É 47,663860 K16,560848
Tel.: +36 70 336 1704, +36 20 946 0641,
E-mail:  info@loverkalandpark.hu
Honlap: www.loverkalandpark.hu


 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »