Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Szabadidő

Sopron és környéke rengeteg szabadidő eltöltési lehetőséget kínál az ideérkező turistáknak. Kezdve a kulturálistól a szabadban elvégezhetőtől a családi programokig. Itt szemezgethet ezek közül!
Nyári bobpálya

Nyári bobpálya

Családoknak, csoportoknak, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt remek szórakozás a bobozás. »

Natura Ökotúrák

Natura Ökotúrák

A Fertő-táj és Sopron környékének páratlanul gazdag természeti szépségeit és értékeit hivatott bemutatni, kenu-, kerékpár-, és buszos túrákon keresztül. »

Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút

Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút

A nagycenki Széchenyi István Múzeumvasutat 1970-72 között a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. nagyrészt saját anyagi eszközeivel és széles társadalmi összefogás segítségével építette. »

Petőfi Színház

Petőfi Színház

Sopron belvárosában a Petőfi téren áll. Eredetileg 1840-ben emelt épülete jelenlegi formáját Medgyaszay István 1909-es átépítésének köszönheti. Önálló társulat működik benne. »

Sopron Crazy Garage - Az élő logikai kalandpálya

Sopron Crazy Garage - Az élő logikai kalandpálya

A Crazy Garage egy olyan Élő Logikai Kalandjáték, amely a klasszikus kiszabadulós (Escape Game) játékok módosított változata, egy küldetéspálya! »

Városnéző kisvonat

Városnéző kisvonat

A városnéző programok során különleges élményjárművekkel járjuk be a várost. A látnivalókat izgalmas történeteken keresztül ismerjük meg. A vendégek tájékoztatót kapnak Sopron történelméről, látnivalóiról, a poncichterekről és a Lövérekről. »

Sopron Gokart

Sopron Gokart

2014 áprilisában nyitotta meg kapuit a soproni gokart pálya, ezzel újabb szórakozási lehetőséget nyújtva a környékbelieknek! »

Lővér Kalandpark

Lővér Kalandpark

Tematikus Természeti Élménypark a soproni Lővérek szívében. 130 izzasztó, de leküzdhető akadály hívogat 8-10 méter magasan, légy Te, aki maga alá gyűri az elemeket, majd suhanj át az erdő fái között a csúszópályán! »

Ligneum - SOE Látogatóközpont

Ligneum - SOE Látogatóközpont

„Az év ökoturisztikai létesítménye 2013” címet elnyert háromszintes élményközpont az erdő csodálatos világát és a faanyagok különleges tulajdonságait mutatja be kreatív, interaktív módon. »

Elit Mozi

Elit Mozi

A belvárosban, a Torna utca 14 alatt találjuk meg, a Várkerülettől néhány perc sétával könnyen elérhető. A zöld épület könnyen felismerhető, itt van a mozi bejárata is. »

Drescher Hajózási Társaság

Drescher Hajózási Társaság

Több, mint 20 éve a Fertő tó turizmusának meghatározó vállalkozása. Hajóink a legfontosabb közlekedési eszközök a Fertő tó keleti és nyugati kikötői között. A DRESCHER Line 11 hajós flottája több, mint 1400 vendéget képes egyidejűleg fogadni. »

Civitas Pinceszínház

Civitas Pinceszínház

Sopronban, a Templom utcában található Civitas Pinceszínház 40 éve működik. Évente 150 - 170 előadást tartunk. Munkánk elismeréseként a színházi szakma "Országos Nívódíjjal" jutalmazott minket. »

Fertő-táj túra

Fertő-táj túra

Tapasztalt szakmai túravezető, lelkesedésével mutatja meg a vidék sokszínűségét, változatosságát a határ mindkét oldalán. »

Fertőrákosi kőfejtő - Miocén Park

Fertőrákosi kőfejtő - Miocén Park

2015 júniusától várja a látogatókat a kívül-belül felújított, jelentősen bővített FERTŐRÁKOSI BARLANGSZÍNHÁZ ÉS KŐFEJTŐ. A felújítás során a mesterséges táj monumentalitásának előtérbe helyezése mellett fő szempontként érvényesült a természeti ért... »

Kővári Kosárház

Kővári Kosárház

Régi mesterségek, kézműves termékek, termelői piac, eszem-iszom, gyerekjátékok, állatsimogató. A fonott kosáráru mellett lakberendezési tárgyak, kerti kellékek, ajándéktárgyak széles választéka várja. »

Informatív erdei séták Sopronban

Informatív erdei séták Sopronban

Fedezze fel túravezetővel a soproni erdők különleges világát! Ismerje meg az erdők életét, a magyar erdőgazdálkodást és a Lővérek titkait egy madárdalos erdei kalandozás közben! Válassza az aktív pihenést az év bármely napján! »

Cinema City Sopron

Cinema City Sopron

Sopron Plazaban található mozi 1998-ban nyitotta meg kapuit. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »