Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Fertő-táj túra

Tapasztalt szakmai túravezető, lelkesedésével mutatja meg a vidék sokszínűségét, változatosságát a határ mindkét oldalán.

A túrák során betekintést nyerhetünk a Fertő-táj és a Hanság vidékének természeti és kulturális értékeibe. Ma ezt a vidéket egy államhatár szeli ketté, de ez a természetet mit sem zavarja.

Lovacskocsis-, biciklis- és gyalogtúrák során ismerhetjük meg: a Csíkos égererdőben élt Hany Istók izgalmas történetét és csodálhatjuk meg a szikes tavak páratlan madár-és növényvilágát. Felfedező túráink során igény szerint - kicsik és nagyok -  foghatnak lepkéket, békákat, vagy megcsodálhatják a mikroszkopikus világ rejtelmeit!

Igény szerint kisebb és nagyobb csoportoknak: baráti társaságoknak, családoknak vagy akár buszos társaságoknak ajánljuk a programokat!

A 2017-es évtől kezdve vendégeink rendszeres magyar nyelvű túravezetéseken vehetnek részt a Neusiedler See - Seewinkel Nemzeti Parkban is!

Mert ugyebár:
"A természet nem ismer határokat!"

2017. április 15 - 23. között megrendezésre kerülő Bird experience programsorozatban Tislér Diána által kínált madárlesen is lehetőség van részt venni.
Bővebb információ:
www.birdexperience.org

Elérhetőségek:
Tislér Diána
+36 70/ 2298-483
tislerdiana@gmail.com
www.facebook.com/fertotajtura
www.facebook.com/neusiedlersee.seewinkel.tours • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »