Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Térkép »

Képek »

Drescher Hajózási Társaság

Több, mint 20 éve a Fertő tó turizmusának meghatározó vállalkozása. Hajóink a legfontosabb közlekedési eszközök a Fertő tó keleti és nyugati kikötői között. A DRESCHER Line 11 hajós flottája több, mint 1400 vendéget képes egyidejűleg fogadni.

Büszkeségünk a Queen Liner a Fertő tó legnagyobb rendezvényhajója 344 ülőhellyel és a legmodernebb technikával felszerelt hajó a tavon. Flottánk fűthető, mosdóval, fedett fedélzettel is rendelkező hajóin a Drescher Touristik saját éttermeiből érkeznek a kiváló ételek, a helyi specialitások mesterszakácsaink tehetségét dicsérik. Szakképzett hajós személyzetünk, több évtizedes tapasztalatunk a biztosítéka, hogy felejthetetlenül szép kirándulás részese lehessen a Fertő tavon.

Hajózási Iroda Fertörákos:

H-9421 Fertörákos, Drescher Kikötö
Tel./Fax.: +3699/355 361
www.fertotavihajoutak.hu
fertotavihajoutak@gmail.com
Postacím: Drescher Kft, 9400 Sopron, Ògabona tér 44-46

Hajózási Iroda Mörbisch:
A-7072 Mörbisch, Im Seebad
Tel./Fax.: +43/ (0) 26858820- 58
www.drescher.at
drescher.line@drescher.at

Sétahajózás: Májustól októberig naponta 9.00-18.00 óráig többször indítunk sétahajójáratokat a fertőrákosi kikötőből. Hajóutunk során érintjük a B0 pontot az országhatárt, áthajózunk Ausztriába, egészen Mörbischig, az Európa szerte híres Víziszínpad kulisszáihoz. Kényelmes európai színvonalú hajóink fedett résszel, mosdókkal rendelkeznek, fűthetőek.
Program tartalma: 1 órás sétahajózás- indulás/érkezés Fertőrákos – Kapitányi ismertető
Útvonal: Fertőrákos - B0 pont-országhatár a tavon - Mörbisch víziszínpad - Fertőrákos

Sétahajóút Ausztriába:
Hajóutunk során érintjük a B „0“ pontot, a hajdani vasfüggöny részét, megcsodálhatjuk a Nemzeti Park ausztriai szakaszát és számos csodás part menti település látképet. Kikötünk a mörbischi Víziszínpad bejáratánál, a Drescher kikötőben. Utasaink önállóan választhatják meg a visszaindulás időpontját Fertőrákosra, a hajómenetrend alapján.

Menetrend szerinti Hajójáratok: A fertőrákosi kikötőnkből naponta többször indulnak hajójárataink: Mörbischre-Illmitzbe-Rustra. A kerékpárosok és kirándulók örömére, már három Fertő tavi kikötőbe közlekedtetünk rendszeres járatot Fertőrákosról és vissza. A hajóinkon a kerékpárszállítás ingyenes.

Rusti élményút:
Magyar történelmi emlékek nyomában Ruston. A program tartalmazza: A hajóutat Fertőrákosról Rustra, az ebédet az Alte Schmiede étteremben, a panorámavonatozást Rustról Mörbischre, illetve a hajóutat vissza Mörbischröl Fertőrákosra.

Hajójárat a mörbischi víziszínpad elöadásaira: A fertőrákosi Drescher kikötőből 19.00 órakor indítunk hajójáratot, a Seefestspiele összes operettelőadására és vissza Fertőrákosra. Hajóink közvetlenül a nézőtéri bejáratnál kötnek ki, így kényelmesen, nyugodtan és időben érkezhetnek az előadásokra.

“Mulatság” Grillparty a hajón: A Drescher Hajózási Társaság legnépszerűbb programja. A vendégeket a tangóharmonikás zenével köszönti a fedélzeten, majd a köszöntő ital után megkezdődik a sétahajózás, kapitányi ismertetővel. Az asztalokon borral - Kékfrankossal és Zöldveltelinivel - töltött palackok várják a vendégeket, amelyeket igény szerint többször is újratöltünk a hajóút során. A kapitány egy romantikus náddal övezett területre hajózva, személyesen süti meg a grillkotlettet és a grillkolbászt, amelyet pusztasalátával és friss házikenyérrel tálalnak. A szórakoztatásról az út során zenészünk gondoskodik, de a jókedvet Önnek kell magával hoznia…
(utazási idő kb. 2,5 óra)

Kapitányi ebéd:
Magas színvonalú büférendszerű vacsora/ ebéd, elegáns környezetben, korlátlan borfogyasztással. A kiváló ételekről a Drescher Touristic saját éttermei gondoskodnak a helyi specialitások mesterszakácsaink tehetségét dicsérik.


Saját szervezésű hajós programok:
• Naplemente kapitányi koktéllal
• Édes sétahajóút
• Nemzeti Park túra
• Bográcsparty a hajón
• Ínyencutazás
• Summer Light Rust
• Egésznapos burgenlandi kirándulás


„Egy hajó minden esetre“
• Születésnapok
• Céges rendezvények
• Kirándulások
• Bemutatók
• Esküvők
Egyedi elképzelések alapján.

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »