Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Térkép »

Képek »

Magtár Underground Sopron

A Magtár Underground Sopron szervezőcsoportjának fő profilja a FREEART összművészeti programok, valamint kiállítások és kulturális programok összeállítása és lebonyolítása.

Egy fantasztikus helyen, egy volt magtár épületében nyílik lehetőség fotó, és festménykiállítások szervezésére vagy akár előadóestek bemutatására.

A Magtár Galéria évek óta fiatal, tehetséges művészeknek biztosít bemutatkozási lehetőséget Sopronban. Elsősorban a kezdő művészeket támogatják, teret adva minden szárnybontogatásnak. Biztosítják a fiatalok fejlődését azáltal, hogy bemutathatják alkotásaikat, megmérettethetik magukat a közönség előtt.

A galériában tartott rendezvények általában becsületkasszásak. Az összegyűlt pénzt a szükséges eszközök beszerzésére, fenntartásra fordítja a csoport. Az anyagi lehetőségeik korlátozottak, így télen például csak akkor fűtik az épületet, ha látogatókat várnak a rendezvényeikre.

A szervezők:
Sz Nagy Sándor, Bálint Zoltán, Rajczi János


Cím: 9400 Sopron, Balfi utca 49.
Galéria tulajdonosa: Sz. Nagy Sándor
Telefon: +36 20 4703 281
E-mail: sz.nagysandor@gmail.com

További aktualitások és információk itt olvashatók a kiállítóhelyről.

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »