Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Kiállítóhelyek

Sopron kultúrájának fontos részei a helyi szervezetek, művészek, alkotói körök, amelyek gyakorta mutatják be tárlataikon alkotásaikat. Az aktív művészeti élet nem valósulhatna meg a megfelelő háttér, azaz a modern kiállítóterek és galériák nélkül.
SEPTEM - Sopron Art & Gallery

SEPTEM - Sopron Art & Gallery

Soproni művészet egykor és most - A Soproni Múzeum képeinek, tárgyainak másolatai, valamint kortárs soproni művészek alkotásai tekinthetők meg és vásárolhatók meg a Kolostor utcai galériában. »

Sarródi Tájház

Sarródi Tájház

A sarródi temető szomszédságában, a Szeder utcában található az 1910-as években épült parasztházból 2006-ban kialakított téglaépítésű Tájház. A Tájház kialakításánál szempont volt, hogy ne csak egy "bemutató" házzal gyarapodjon a falu, hanem az ép... »

Pannonia Galéria

Pannonia Galéria

A soproni BEST WESTERN Pannonia Hotelben **** 1994-től működik a Pannonia Galéria, amely havi rendszerességgel kortárs képzőművészeti kiállításoknak ad helyet. Leginkább magyar festőművészek alkotásait láthatják az érdeklődők. »

Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor

Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor

A kolostor egyszerű, harmonikus, télen-nyáron kellemes közösségi terei ideális atmoszférát biztosítanak kreatív meetingekhez, workshopokhoz, vezetőképző és lelki programokhoz valamint exkluzív családi eseményekhez. »

Soproni Tudós Ismeretterjesztő Társulat (TIT)

Soproni Tudós Ismeretterjesztő Társulat (TIT)

A soproni TIT 2009 tavaszán ünnepelte megalakulásának 55. évfordulóját. A város kulturális életében kiemelt helyet elfoglaló szervezetnek - ma egyesület - mindig sikerült a helyi tudományos élet nagyjait maga köré gyűjtve megújulnia. »

Várkerület Galéria

Várkerület Galéria

Az 1897-ben alakított Soproni Képzőművészeti Kör jogutódjának, a Soproni Képzőművészeti Társaságnak kiállítóhelye. Vezetője: Keresztény Richárd. 1989-től talált a Várkerület 19-ben önálló otthonra a szervezet. »

Torony Galéria

Torony Galéria

A gyönyörű boltíves épületben, a belváros szívében elsősorban kortárs alkotók munkái kerülnek bemutatásra. »

Magtár Underground Sopron

Magtár Underground Sopron

A Magtár Underground Sopron szervezőcsoportjának fő profilja a FREEART összművészeti programok, valamint kiállítások és kulturális programok összeállítása és lebonyolítása. »

Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központ

Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központ

Sopron 1873 óta álló egyik legjelentősebb középülete, a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ, amely külső és belső megújulását követően 2002. október 25-én nyitotta meg újra kapuit. »

GYIK Rendezvényház

GYIK Rendezvényház

Gyermek és Ifjúsági Központ. A GYIK a városnak készült, ezért a programszervezők szeretnék részben visszaadni Sopron polgárainak, civil szervezeteinek, egyesületeinek teret adva tevékenységeiknek, rendezvényeiknek. »

Festőterem

Festőterem

A Festőterem Sopron város exkluzív kiállítóterme, amely a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. érdekeltségi körébe tartozik. Programjában főként kortárs képző- és iparművészeti alkotások bemutatása szerepel. »

Búgócsiga Akusztik Garden

Búgócsiga Akusztik Garden

A 2013 decemberében Sopronban nyílt hangulatos, kulturális eseményeknek, koncerteknek, kiállításoknak is helyt adó söröző-kávézó a fiatal korosztályt célozza meg szolgáltatásaival. »

Horváth & Lukács Galéria

Horváth & Lukács Galéria

A Horváth & Lukács Galéria 1985 óta működik - mint képkeretező kis- és nagykereskedő, valamint gyártó vállalkozás és művészeti galéria - a nagy történelmi múltú Nagycenken, Sopronban pedig képkeretező szaküzletet működtetnek. »

Interaktív Galéria

Interaktív Galéria

Az "Interaktív Galéria" Papp József, marosvásárhelyi születésű keramikus művész kiállítóhelye. Édesapja szobrász-keramikus művész volt, így már gyerekkorában magába szívta a művészet, alkotás szellemiségét. »

Ligneum - SOE Látogatóközpont

Ligneum - SOE Látogatóközpont

„Az év ökoturisztikai létesítménye 2013” címet elnyert háromszintes élményközpont az erdő csodálatos világát és a faanyagok különleges tulajdonságait mutatja be kreatív, interaktív módon. »

Lábasház

Lábasház

A városi középület földszintjén a középkorban mészárszék működött, az emeleten iskola volt, és itt lakott a városi bába is. Ma a Soproni Múzeum kiállítótermei foglalják el az első emeletet a Lábasházban. »

Alkalmazott Művészeti Intézet (NYME)

Alkalmazott Művészeti Intézet (NYME)

Az Alkalmazott Művészeti Intézet oktató, alkotó-kutató munkáját egy komplex szakmai struktúrába rendezte, amely a tervezői munka korszerű tárgyi és szellemi környezetének kiépítésével az intézeti kutatás és kreatív innováció hatékony színtere. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »