Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Térkép »

Képek »

GYIK Rendezvényház

Gyermek és Ifjúsági Központ. A GYIK a városnak készült, ezért a programszervezők szeretnék részben visszaadni Sopron polgárainak, civil szervezeteinek, egyesületeinek teret adva tevékenységeiknek, rendezvényeiknek.

A Rendezvényház 2011. szeptemberében nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára. Fő törekvésük be-, illetve visszahozni a családokat, gyermekeket, fiatalokat és csoportokat a központ mindennapi életébe. Helyet kínálnak vállalatoknak, a helyi nemzetiségeknek, egyedi, időszakos vagy rendszeres rendezvényeknek, kiállításoknak, bemutatóknak valamennyi korosztály számára.
 
Számos érdekes, színes programmal gazdagítva a város kulturális életét a rendezvényház négy nagy területet fog át:

- Esküvők, konferenciák, egyetemi rendezvények és egyéb események színhelyéül szolgál
- Befogadóként 18 civil szerveződésnek ad helyet
- Az igényes szórakoztatás területén olyan együttesek, előadók meghívására helyezi a hangsúlyt, akik már évtizedek óta jelen vannak a magyar kulturális életben.
- Az értékteremtő, értékmegőrző tevékenysége következtében megvalósulhatnak olyan programok, mint Felolvasó Maraton, Irodalmi Kávéház, Soproni Ifjúsági Pódium stb.

A “Kicsiknek és Nagyoknak” szlogen jelzi, hogy valamennyi korosztálynak, társadalmi rétegnek kívánnak programokat nyújtani.

Cím: 9400 Sopron, Ady E. utca 10.
Intézményvezető: Orbán Júlia
Telefon: +36 99 788 278
E-mail: gyikrecepcio@nyme.hu
Honlap: www.gyikrendezvenyhaz.hu

Nyitva tartás:
Mindennap 8.00-20.00

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »