Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Térkép »

Képek »

Alkalmazott Művészeti Intézet (NYME)

Az Alkalmazott Művészeti Intézet oktató, alkotó-kutató munkáját egy komplex szakmai struktúrába rendezte, amely a tervezői munka korszerű tárgyi és szellemi környezetének kiépítésével az intézeti kutatás és kreatív innováció hatékony színtere.

Az intézet célja az építészet, a formatervezés és a tervezőgrafika terén felmutatni, és felkutatni a vizuális kommunikáció progresszív formai lehetőségeit, a tervezés és prezentáció hatékony módjait, menedzselni munkákat és alkotókat.

FormaTerem
Az Alkalmazott Művészeti Intézet Design Centruma

Az egykori Magyar Királyi Állami Leánylíceum tornaterme 1905-ben épült. A tervező építész, Hauszmann Alajos (1847-1926) a historizmus egyik legjelentősebb magyar képviselője, számos századvégi középület tervezője. Ma ebben a csodálatos épületben kerülnek bemutatásra, szinte folyamatosan, különböző kiállítások. Félévente a hallgatók műveinek prezentálása történik, és a diplomavédés is nyilvánosan zajlik, amelyet az érdeklődők ingyenesen tekinthetnek meg.

Aki szeretné gyűjteményét, kiállítását az AMI Forma Termében a nagyközönségnek megmutatni, annak a folyamatos kiállítások miatt mindkeppén fontos a mihamarabbi előzetes egyeztetés az intézmény igazgatójával.


Cím: 9400 Sopron, Deák tér 32
.
Telefon: +36 99 518 901 (intézetigazgató)
E-mail: ami@fmk.nyme.hu
Honlap: http://ami.fmk.nyme.hu/

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »