Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Sopron környéki kirándulások

Fedezze fel kirándulásai során a Sopront körülölelő egyedi hangulatú falvakat is! Reméljük, olyan jó kedvvel vág neki a város környék megismeréséhez, mint amellyel a leghűségesebb város látogatásának.
Nagycenk

Nagycenk

Nagycenk a Széchenyi-család kastélyán és mauzóleumán kívül is kínál látnivalót. A közeli Ilona-major és a Hársfasor lovaglásra, a múzeumvasút nosztalgia-utazásra hívogat. Egy magángyűjteményben régi mesterségek szerszámai tekinthetők meg. »

Kópháza

Kópháza

A zömében horvátok lakta település ételeiben, kultúrájában ma is őrzi elődei örökségét. A XIII. századi oklevelek Kópháza község mai területén két településről tesznek említést, Ravaszdvíz és Tarnavíz névvel. »

Harka

Harka

Ahol véget érnek a hegyek, az Alpok nyúlványai és elkezdődik a Kisalföld sík vidéke, ott találjuk Harkát. Ez a festői szépségű település egymástól különböző tájak találkozási pontja, Sopron városától néhány km távolságra. »

Brennbergbánya

Brennbergbánya

Sopron alpesi jellegű része, kedvelt kirándulóhely. A falu neve 1793 óta Brennbergbánya. Hazánk első szénbányája működött itt 1759-től közel 200 éven át. Emlékeit a Bányászati Emlékmúzeum őrzi. »

Ágfalva

Ágfalva

Ágfalva neve az I. világháború után vált ismertté: az 1921. augusztus 28-i és szeptember 8-i ágfalvi harcok következménye az 1921-népszavazás. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »