Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Kirándulás

Sopron és környéke sok felfedezésre váró csodát rejt.
Utazási irodák

Utazási irodák

Ha a Régiót már felfedezte, s szívesen kalandozna távolabbi helyeken is, ismerje meg a helyi utazási irodák ajánlatait, akár 1 napos szervezett kirándulásról, akár több napos utazásról legyen szó. »

Pozsony

Pozsony

Pozsony Szlovákia fővárosa, Soprontól nem egészen 100 km-re található. Autóval és vonattal egyaránt könnyen elérhető. Szlovákul Bratislava, de német nevén, Pressburg szintén közismert. Sopronba látogató vendégek kedvelt egynapos kiránduló célpontja. »

Ausztria

Ausztria

Sopron és a Fertő-táj egyik vonzerejét határ menti elhelyezkedése jelenti. Bécs és Pozsony közelsége számos látogatót ösztönöz egynapos kirándulásra, főleg a nyári időszakban és az adventi vásárok idején. »

Egynapos kiránduló célpontok

Egynapos kiránduló célpontok

Sopronból remek egynapos csillagtúrák, kirándulások tehetők a város 60 km-es körzetében. Ha bebarangolta a hangulatos utcácskákat, kilátókat, akkor a közeli fürdővárosok vagy a Szigetköz számos további élménnyel gazdagíthatja látogatását. »

Sopron környéki kirándulások

Sopron környéki kirándulások

Fedezze fel kirándulásai során a Sopront körülölelő egyedi hangulatú falvakat is! Reméljük, olyan jó kedvvel vág neki a város környék megismeréséhez, mint amellyel a leghűségesebb város látogatásának. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »