Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Egynapos kiránduló célpontok

Sopronból remek egynapos csillagtúrák, kirándulások tehetők a város 60 km-es körzetében. Ha bebarangolta a hangulatos utcácskákat, kilátókat, akkor a közeli fürdővárosok vagy a Szigetköz számos további élménnyel gazdagíthatja látogatását.
Győr

Győr

Győr a Kisalföld legalacsonyabb pontján, a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca összefolyásánál fekszik. Sopronból kényelmesen, vonattal vagy autóval másfél órán belül elérhető az elmúlt években idegenforgalmi szempontból is sokat fejlődött megyeszékhely. »

Szigetköz

Szigetköz

A Szigetköz Mosonmagyaróvár központtal Magyarország legnagyobb szigete, és az aktív turizmus kedvelőinek, valamint a természet szerelmeseinek fellegvára. A térség ma is fészkelő helye a költöző madaraknak, rejtekhelye számos állatfajnak. »

Szombathely és a Kámoni Arborétum

Szombathely és a Kámoni Arborétum

Sopronból autóval vagy vonattal egy óra alatt érhető el a 2000 éves múltú Vas megyei székhely, Szombathely: a „Nyugat Királynője”, mely egész évben gazdag programokkal várja vendégeit. »

Röjtökmuzsaj

Röjtökmuzsaj

Európa 20 legszebb kastélyszállójának egyike várja itt vendégeit. Közelében található a Malom múzeum, ahol külön kívánságra megtekinthetik a megújult Vízimalom működését is. Plébániatemploma búcsújáróhely. »

Sárvár és a Jeli Arborétum

Sárvár és a Jeli Arborétum

Soprontól a 84-es főúton a Balaton irányába haladva kb. 1 órás autóút után érhetjük el a hangulatos fürdővárost, Sárvárt. Kiváló kirándulási célpont. Főleg kisgyermekes családoknak ajánljuk, de a gyógy- és wellness fürdő mindenkinek tartogat élményt. »

Kőszeg

Kőszeg

Egy idilli kisváros a Kőszegi-hegység lábánál, ahol a becsületkasszák évszázadok óta működnek. A 2006-ban felújított Fő tér, és a település jelképe, az egykori Korona kávéház helyére épült Jézus Szíve plébániatemplom megér egy látogatást! »

Bük, Bükfürdő

Bük, Bükfürdő

Bükfürdő ásványi anyagokban gazdag gyógyvízéről híres messze földön. A városban igazi vidéki életérzést élhet át a látogató. Megnyugvás, feltöltődés szigete és a golfosok kedvelt pihenőhelye a Soprontól mindössze 45 km-re található település. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »