Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Ausztria

Sopron és a Fertő-táj egyik vonzerejét határ menti elhelyezkedése jelenti. Bécs és Pozsony közelsége számos látogatót ösztönöz egynapos kirándulásra, főleg a nyári időszakban és az adventi vásárok idején.
Ruszt - Rust

Ruszt - Rust

"A gólyák és a finom borok városa" Ausztria legkisebb városa, az UNESCO által világörökségi védelmet élvező óvárosával, elbűvöli az embert. Ruszt számos magyar történelmi emlékkel is büszkélkedik. »

Bécs - Wien

Bécs - Wien

Bécs Sopronból - Egy város, két ország! Érezze át a császárváros hangulatát! Sopron mindig határváros volt és az idelátogatóknak ajánljuk, hogy használják ki az itt töltött időt egy kis szomszédolásra is. »

Síelés

Síelés

Télen is érdemes ellátogatnia hozzánk, hiszen Ausztria közeli síterepei akár egy órán belül könnyen elérhetőek. Szálljon meg Sopronban, és síeljen a Bécsi-Alpokban! »

Fertőmeggyes - Mörbisch

Fertőmeggyes - Mörbisch

Fertőmeggyes (Mörbisch am See) a Fertő-tó nyugati partján elhelyezkedő különleges hangulatú és sajátos ragyogású település. Megcsodálhatja az érintetlen tájképeket a Fertő-tónál, a kis erdős területeket és Burgenland utolsó elzárt borvidékét. »

Szentmargitbánya - St. Margarethen

Szentmargitbánya - St. Margarethen

Szentmargitbánya (St. Margarethen im Burgenland) csak pár km-re található a burgenlandi tartományi fővárostól, Kismartontól és a Fertő-tótól. A sokszínű településen, ami ma modern fesztivál helyszín, magas szintű kulturális élményben lehet részünk. »

Doborján - Raiding

Doborján - Raiding

Doborján (Raiding) kis falu Ausztriában, Burgenland tartományban Soprontól 21, Kőszegtől pedig 25 kilométerre. A Soproni-hegység levezetésénél elhelyezkedő 837 lakosú település a „Blaufränkischland” (Kékfrankos-vidék) része és Liszt születési helye. »

Fraknó - Forchtenstein

Fraknó - Forchtenstein

Az Esterházy Magánalapítvány a kezelésébe tartozó kastélyoknak és váraknak köszönhetően mára Burgenland egyik legfontosabb kulturális intézményévé vált. Feladata megőrizni és a közönség számára hozzáférhetővé tenni az értékes kulturális örökséget. »

Kismarton - Eisenstadt

Kismarton - Eisenstadt

A burgenlandi tartományi főváros megér egy látogatást. Itt mindent megtalál, ami egy jó kiránduláshoz szükséges: a kisváros családias légkörét, modern infrastruktúrát, széles kulturális- és szabadidős ajánlatot csupán 23 km-re Soprontól. »

Barangolás Ausztriában

Barangolás Ausztriában

Fedezze fel Sopron és környéke mellett a szomszédos ausztriai falvakat, városokat is egyéni vagy szervezett egynapos kirándulások keretében! Kérje ajánlatainkat soproni Tourinform irodánkban! »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »