Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Gyerekeknek

Minden, ami gyermekeknek való program, szolgáltatás, érdekesség. Töltse izgalmasan családi pihenését Sopronban! Ehhez nyújtanak segítséget az alábbi tippjeink.
Játszóterek

Játszóterek

A város különböző területein, összesen 34 játszótér várja az önfeledt kikapcsolódásra váró gyermekeket. Az üzemeltetők próbálnak nagy hangsúlyt fektetni a változatosságra is, hogy minél többféle és színesebb játékból lehessen választani. »

Játszóházak, állatsimogatók

Játszóházak, állatsimogatók

Jól felszerelt játszóházak gyermekfelügyelettel: amíg a szülők várost néznek vagy bevásárolnak, addig a gyermek sem unatkozik. A két állatsimogatónál pedig testközelből ismerkedhetnek meg a háziállatokkal fiatal vendégeink. »

Gyermekprogramok Sopronban és környékén

Gyermekprogramok Sopronban és környékén

Sopron tárt kapukkal várja a gyermekes családokat! Izgalmas és szórakoztató élményekben lehet része minden korosztálynak. Számos állandó programlehetőség mellett kifejezetten gyermekeknek szóló fesztiválok és rendezvények is várják az ifjúságot. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »