Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Dental Beauty Studio

Ne a fogtündérre várjon! Látogassa meg inkább a Dental Beauty Studiót! Kezelések az Ön igényeire szabva, a legmodernebb fogászati megoldásokkal, és mindez Sopron történelmi belvárosában!


Csapatunk természetesen tisztában van vele, hogy a fogorvosi kezelésre való bejelentkezés egy erősen személyhez kötődő döntés, amit nem csupán a fogorvos szakértelme, hanem a személyisége és pácienseivel kialakított kapcsoalta is lényegesen meghatároz. A páciensek jelentős többsége a fogorvosi kezeléseket azért igyekszik a lehető legkésőbbre halasztani és akár a fogaik egészsége árán is elodázni, mert tartanak a fogászati beavatkozások során érezhető fájdalomtól illetve kellemetlen érzésektől. A félelemérzet és a stressz leküzdésében csapatunk minden tagja segíti Önöket, hiszen számunkra is ugyanolyan fontos, hogy a pácienseik ne kellemetlen élményekkel, hanem elégedett mosollyal és vidáman lépjenek ki rendelőnk ajtaján.  
 
Dental Beauty Studio
Kezelése során fogorvosi csapatuk szakmai tudása és tapasztalatai mellett a szintén a rendelő épületében dolgozó fogtechnikusaink is állandóan rendelkezésre állna, hogy az esetlegesen szükséges fogpótlák gyorsan és a legmagasabb színvonalon készülhessen el.
Fogorvosi csapatunk tagjai a fogászat több fontos és népszerű területére specializálódott, a szakmában már elismerést szerzett szakemberek, akik a kezelések szakszerű és fájdalommentes lebonyolításán kívül a kezelésekkel járó stressz leküzdésében is segítik pácienseinket.

Csapatunk:
Dr. Klock Judit
Dental Beauty Studio
Tanulmányok:
1988 - 1993 Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Fogorvostudományi Kar (summa cum laude)
1995 - 2003 egyetemi tanársegéd, aktív részvétel a magyar, német és angol nyelven tanuló fogorvostan hallgatók szájsebészeti oktatásában
A Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Implantológiai Társaság tagja
Speciális szakterülete: implantológia (Replace, Pitt-Easy, AplhaBio implantátumok alkalmazása)

Dr. Holló Ágnes
Dental Beauty Studio
Tanulmányok:
1986 - 1991 Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Fogorvostudományi Kar
Speciális szakterülete: Konzerváló és protetikus fogászat, fog - és szájbetegségek

Dr. Ameri Sahar
Dental Beauty Studio
Tanulmányok:
1996 - 2001 Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Fogorvostudományi Kar
2007 - Fogszabályozó szakorvos
Speciális szakterülete: fogszabályozás

Fogászatunkhoz tartozik egy neves fogtechnikai labor, így minden feltétel adott, hogy a legmodernebb fogászati technológiák segítségével gyors és költséghatékony kezelésben részesítsük pácienseinket. A fogászat és a fogtechnika szoros együttműködése számos előnyt kínál betegeinknek. A fogorvos és a fogtechnikusok közötti megfelelő kommunikáció a tökéletes fogpótlás előfeltétele. Mivel a fogászati kezeléseket és a fogtechnikai munkákat ugyanabban az épületben végezzük, a Dental Beauty Studio egyéni igényeknek is képes megfelelni. Fogtechnikai laborunkban dolgozó 20 munkatársunk azon fáradozik, hogy teljesíthessük minden kívánságát.
 
Dental Beauty Studio
Fogtechnikai laborunk segítségével fogászatunk a fogpótlási lehetőségek széles körét kínálja. Fogpótlásaink közül az alábbi megoldások nagy népszerűségnek örvendenek:
A Vertex ThermoSens egy innovatív, gyakorlatilag törhetetlen, új monomermentes, kemény fogpótló anyag. A Vertex ThermoSens ideális azoknak a pácienseinknek, akik nem akarnak olyan anyagokból készült protéziseket hordani, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki. A Vertex ThermoSenst egy egyedülálló, termoplasztikus anyagból állítják elő, ezért több előnyt is kínál.

Dental Beauty Studio
 
allergiamentes megoldás
megőrzi formáját és méretét
javítható, korrigálható
alábélelés lehetséges
 
TCS - a tökéletes átmeneti megoldás implantációs munkák alatt
 
A TCS segítségével azokat a pácienseinket is el lehet látni, akik egy anyagilag kedvezőbb alternatívát igényelnek a rögzített fogpótlással szemben.
A valplast-protézissel kényelmesen hordható fogpótlási lehetőséget kínálunk pácienseinknek. A TCS protézis kimagaslóan esztétikus kinézetének köszönhetően újult önbizalmat és szép mosolyt ajándékozunk Önnek.
A TCS/valplast egy különösen hajlékony protézisanyag biokompatibilis és termoplasztikus nylonból. Egyedülálló fizikai és esztétikai tulajdonságokkal rendelkezik és természetesen törhetetlen.
 
A CAD/CAM technológia alkalmazása nálunk magától értetődő

A CAD/CAM technológia forradalmi újításának számít a fogtechnikában. A számítógépes tervezést követően a fogpótlások tökéletes pontosággal készülnek el, kiküszöbölve az emberi tévedés lehetőségét. A CAD/CAM mozaikszó két angol kifejezés a Computer Aided Design és Computer Aided elkészített jelent. A számítógépes technológia lehetővé teszi a kiemelkedően nagy szilárdságú, többek között a fogkoronák alapanyagát képező cirkónium-oxid ezred milliméter pontosságú megmunkálását.
E számítógépes program használatakor az első fontos műveletsor a cirkon korona váz megtervezése, az ezután következő gyártási folyamat pedig szintén a számítógép által vezérelt marásos technológiával történik.
A CAD/CAM technológiával magas esztétikai igényeket kielégítő fogpótlás, a természetes fogkorona élethű mása készül el. A cirkónium korona teljesen fémmentes, így ez a típusú fogpótlás fémallergiát sem okozhat.

A CAD/CAM technológia széles alkalmazási spektrumot tesz lehetővé:
 •  koronák, hídpótlások váza
 • anatómikus koronák, hidak
 • implantátum felépítmény
 • teleszkópkoronák
 • stégkonstrukciók
 • ideiglenes hidak/koronák
 • inlay, onlay, kerámia héjak/ cirkon héjak
 • precíziós elhorgonyzások
Cirkónium-hidak

A cirkónium ma a fogászati alkalmazások során használt legnépszerűbb anyagnak számít. A cirkónium kerámiából készült koronák kedvező fényáteresztő képességüknek köszönhetően a hagyományos fogkerámiai koronákkal összehasonlítva magasabb esztétikai igényt elégítenek ki. A cirkon vázzal rendelkező fogmű hajlítással szembeni ellenálló képességénél fogva nagyobb távolságok áthidalására is alkalmas.

Alkalmazási területek:
• koronától egészen a 16 tagú hídig
• inlay- és ragasztott hidak
• csapos műcsonkok
• primerteleszkópok
• koronák és hidak csúsztatóval és rejtett elhorgonyzással
• implantátum felépítmények
• implantátum hidak

 

Alpha-Bio fogimplantátumok - a hiányzó fogak élethű mása

A fogimplantátumok segítségével a hiányzó fogak tartósan és ideális módon pótolhatók. Az implantátum tulajdonképpen egy kis csavar, ami a foggyökeret helyettesíti. Az implantátum anyaga ötvözetlen titán vagy kerámia. Ezeket az anyagokat az emberi szervezet teljes mértékben elfogadja, semmiféle allergikus reakciót nem váltanak ki. Az implantátum optimális megoldást jelent azoknak a pácienseknek, akiknek fogproblémák miatti nehézségei vannak táplálkozásnál és beszédnél, valamint azok számára is, akik a fokozatos csontritkulást vagy a hiányzó fogak melletti szomszédos fogak elvesztését szeretnék megakadályozni. A kezelést követően a páciens egészsége mellett önbizalma és magabiztossága is javul.

 

Az implantátumok a következő előnyöket nyújtják Önnek:

 • megelőzhető velük a fokozatos csontritkulás
 • nem igényli a szomszédos fogak lecsiszolását
 • kényelmes rágást biztosít
 • biztos tartást ad a protézisnek
 • esztétikus és teljesen élethű fogpótlás
Dental Beauty Studio

Elérhetőségek:
Cím: Sopron, Orsolya tér 4.
Tel.: 99/ 324-232
70/ 310-7402
dentalbeautystudio@gmail.com
www.dentalbeautystudio.com

 

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »