Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

A Nemzeti Park által végzett természetvédelmi munka legfontosabb elemei az ismert természeti értékek megőrzésére irányuló tevékenységek. Emellett számos egyéb feladatai is vannak, mint a kutatómunka, környezeti nevelés vagy az ökoturisztika.

Kedves Látogató!

A tó, és az ember által átformált hansági táj ma két ország közös nemzeti parkját rejti. A hajdani vasfüggöny által elzárt területek felszabadulását követően, a két szomszédos ország természetvédelmi erőfeszítésének köszönhetően, az érdeklődő ismét látnivalók egész sorában gyönyörködhet, kedvére pihenhet vagy túrázhat ezeken a szépséges tájakon. A szabadidő tartalmas és élménydús eltöltéséhez nyújt segítséget nemzeti parkunk.

Amennyiben kínálatunk felkeltette érdeklődését, várjuk szeretettel!

Reischl Gábor
igazgató


Elérhetőségek

Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság

Cím: 9435 Sarród, Rév-Kócsagvár Pf.:4.
Telefon: +36 99 537 620
E-mail: fhnpititkarsag@fhnp.kvvm.hu
Honlap: www.ferto-hansag.hu


 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »