Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Fertő-Hanság Nemzeti Park

Kedves Látogató, szeretettel köszöntjük a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban! Magyarország nyugati kapujában a mondák és mesék egykor titokzatos vidékről szóltak. A Fertő és a Hanság vadvizekben, ingoványokban gazdag rejtélyes világa azóta sokat változott.
Programok

Programok

A Fertő-Hanság Nemzeti Park minden évben ismeretterjesztő rendezvényekkel, kenutúrákkal, gyermekfoglalkozásokkal várja a régióba érkező vendégeket. Fedezze fel a Fertő zegzugos csatornáit, növény- és élővilágát az izgalmas programok alkalmával! »

Bemutatóhelyek

Bemutatóhelyek

Izgalmas és nem minden napi élmények várják a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén lévő bemutatóhelyeken. Érdemes ellátogatni a különböző céllal létrehozott és más-más érdekességeket bemutató interaktív kiállításokra. »

Látogatóközpontok

Látogatóközpontok

A Fertő-Hanság Nemzeti Park két jelentős, oktatási célokat is ellátó látogatóközponttal büszkélkedik: a sarródi Kócsagvárral és a fertőújlaki Csapody István Természetiskolával. Mindkét központban lehetőség van szállás igénybevételére is. »

Köszöntő

Köszöntő

A Nemzeti Park által végzett természetvédelmi munka legfontosabb elemei az ismert természeti értékek megőrzésére irányuló tevékenységek. Emellett számos egyéb feladatai is vannak, mint a kutatómunka, környezeti nevelés vagy az ökoturisztika. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »