Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Borvidék


Gasztronómia

Gasztronómia

Sopron és környéke, mint bortermő vidék egyike a gazdag gasztronómiai kultúrával és hagyományokkal rendelkező tájaknak, igazán széles választékot tud nyújtani az itt élőknek és a látogatóknak egyaránt. »

Vinotékák

Vinotékák

Sopronban járva több hely is várja a borkedvelőket, ahol megtalálhatják és vásárolhatnak is a teljes Soproni Borvidék kínálatából egész évben. »

Borászatok

Borászatok

Összegyűjtöttük a borvidéken termelő borászokat, hogy egy helyen megismerkedhessen munkájukkal, boraikkal. Előzetes foglalás esetén személyes borkóstolásra is lehetőség nyílhat. »

A borvidék múltja és jelene

A borvidék múltja és jelene

A Soproni borvidék Magyarország egyik legrégibb történelmi hagyományokkal büszkélkedő borvidéke. A soproni embernek évszázadokon keresztül a szőlő jelentette a megélhetést. A város számára a szőlő és bor kiváltságainak a gazdasági alapja volt. »

Soproni Borvidék

Soproni Borvidék

Szeretettel köszöntjük a Soproni Borvidéken, Sopronban, a Kékfrankos fővárosában! Sopron egyik fő turisztikai ereje abban a gasztronómiai ágban rejlik, melyre méltán büszkék a helyiek. Hisz a soproni bor az egyik legkiválóbb az országban. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »