Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Borászatok

Összegyűjtöttük a borvidéken termelő borászokat, hogy egy helyen megismerkedhessen munkájukkal, boraikkal. Előzetes foglalás esetén személyes borkóstolásra is lehetőség nyílhat.
Vincellér

Vincellér

A Fertő tó déli partján Fertőbozon található a pincészetünk, melyet Széchenyi Ferenc építtetett 1811-1813 között. A három család (Molnár-Pieler-Sásdi) összefogásával létesített vállalkozás 30 ha-on gazdálkodik. »

Taschner Bor- és Pezsgőház

Taschner Bor- és Pezsgőház

A Taschner családról Sopronban és környékén sokan tudják, hogy több generációra visszavezethetõ poncichter õsökkel büszkélkedhet, ahol apáról fiúra szálló örökségként maradt fenn a szõlõtermesztés és a borkészítés tudománya. »

Lővér Pince

Lővér Pince

Balf-Fertőrákos legjobb dűlőiben, környezetkímélő "zöld" technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel, és az 1863-ban épített pincénkben neveljük borrá. »

Iváncsics Pince

Iváncsics Pince

Pincészetünk jellegzetes kis családi gazdálkodás. A család telepítette és műveli a szőlőt. Kizárólag saját termésből készítjük borainkat. »

Fényes Pincészet

Fényes Pincészet

A pincészet Sopron határában, Fertőrákos és Balf között a Soproni történelmi borvidék egyik legszebb részén, a Fertő tavat megkerülő kerékpárút mellett található. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »