Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Bemutatkozás

Ismerje meg Sopron és a Fertő-táj turizmusáért felelős munkacsoportot: bemutatkozik TDM szervezetünk és információs irodáink!


A Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft., mint helyi TDM szervezet célja a Sopronban és térségében turizmus szektorban dolgozó vállalkozások, szervezetek, egyesületek és önkormányzat közös összefogásával az idegenforgalom fejlesztése, ide érkező turisták számának növelése.

Jelenleg futó pályázatunk a helyi TDM szervezet fejlesztésére, a vendégfogadás feltételeinek javítására, a desztináció versenyképességének erősítésére irányul (NYDOP-2.3.1/A-12-2012-0009).
Főbb elemei: szolgáltatói felmérés készítése, marketingterv és kisarculat kidolgozása, marketingkampány megvalósítása, mai kornak megfelelő honlap és tematikus városi sétaútvonalak kialakítása, kültéri érintőképernyős információs terminálok kihelyezése, turisztikai mobilapplikáció fejlesztése, garantált programok megszervezése, vendégelégedettség mérése.
A Projekt tervezett összköltsége 58 166 264,- Ft, a támogatás mértéke 49 441 324,-Ft

Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft.

9400 Sopron, Fő tér 1.
Tel: +36 99/515-450
E-mail: tdm@sopron.hu


A Kft. működteti a helyi információs irodákat:


Tourinform Sopron
Bemutatkozás

A Magyar Turizmus Zrt. többi információs irodájával együtt egy információs hálózatot alkotunk, amely munkánkat 2011-ben és 2012-ben is kiváló minősítéssel díjazta. Ennek megfelelően belföldi és külföldi vendégeink részére a helyi ismertetőkön kívül Magyarország teljes turisztikai kínálatáról is felvilágosítást tudunk adni.

Információs anyagaink a széleskörű tájékoztatás igényének szem előtt tartásával kerültek összeállításra, amelyeket ingyenes és költségtérítéses kiadványok, térképek formájában terjesztünk irodánkban, emellett foglalkozunk idegenvezető közvetítéssel, ajándéktárgyak árusításával is.

Nyitva tartási időn túl az iroda előtt található forgó állványoknál megtalálhatja kiadványainkat.

Irodánk segítséget nyújt nem csak Sopron és környéke turisztikai kínálata után érdeklődőknek, hanem ötletet is ad a helyi lakosoknak belföldi programjaik, utazásaik megtervezéséhez. Fontos számunkra a régió idegenforgalomban érdekelt valamennyi vállalkozásával való jó kapcsolat ápolása. Szolgáltatásaink számukra is ugyanúgy elérhetőek.

Nyitva tartás:
Hétfő - Vasárnap: 10.00 - 18.00

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken:
Cím: 9400 Sopron, Liszt Ferenc u. 1.
Telefon: 06 99/517-560
Fax: 06 99/517-527
E-mail: sopron@tourinform.hu
www.facebook.com/sopron.regio


Tűztorony Infopont
9400 Sopron, Előkapu 2-7.
Tel: +36 99/505-006

Bemutatkozás

Nyitva tartás:

Minden nap a Tűztorony látogatási idejének megfelelően: http://www.tuztorony.sopron.hu/

Hétfő - vasárnap: 10 - 18 óráig
Hétfő - vasárnap: 10 - 20 óráig (május - agusztus)

Bemutatkozás


Várkerület Infopont
9400 Sopron, Várkerület 96. (OTP Bank épületével szemben)
Bemutatkozás

Nyitva tartás:
Hétfő - Vasárnap: 10.00 - 18.00 óráig


Munkatársaink széles körű információt nyújtanak a helyi és környékbeli látnivalókról, szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, program lehetőségekről!
Mentés

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »