Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Vízi sportok, strandolás

Sopron és környéke a víz szerelmeseinek is ajánl programot. Jól felszerelt strandjaink a meleg napokon felüdülést nyújtanak mindenki számára. A gyógyulásra vágyók régiónk termál-és gyógyfürdőiben, a vízi sport kedvelői a Fertőn találnak felüdülést.
Kenutúra vezetés

Kenutúra vezetés

A Fertő-tó zegzugos csatornáinak és a nádasba záródott belső tavainak az élővilágát fedezzük fel a Vízi Rence Túraútvonalon haladó kenutúra alkalmával. »

Vitorlás szövetségek, egyesületek

Vitorlás szövetségek, egyesületek

A Fertő tó számos vízi sportnak biztosít teret, évről évre sok versenynek a színtere. Közülük is kiemelkedik a májustól szeptemberig megrendezésre kerülő hazai és nemzetközi vitorlásfutamok. További információt a vitorlás szövetségekről itt talál. »

Petőházi strand

Petőházi strand

A május végétől szeptember első hetéig üzemelő Petőházi strand könnyen megközelíthető távolsági busszal és vonattal. Autók, buszok részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak. »

Hegykői Sá-Ra Termál Gyógyfürdő és Strand

Hegykői Sá-Ra Termál Gyógyfürdő és Strand

Gyógyuljon, pihenjen a hegykői gyógyfürdőben és strandon! Az egész évben nyitva tartó fürdőkomplexum minden korosztály számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A nagyméretű füves, parkosított fürdőterület kitűnő lehetőséget nyújt a napozásra. »

Fertő tavi vízitelep és strand

Fertő tavi vízitelep és strand

A tó vízállása nagyon szeszélyes volt, 1867 nyarára teljesen ki is száradt. Az 1880-as években lett a tó vízmélysége újra átlagosan 2-3 méter. A II. világháború után alakult ki végleges formája, teljesen mesterségesen töltött talajon. »

Tómalom fürdő

Tómalom fürdő

A Tómalom története az 1500-as évekre nyúlik vissza, bár a tavak állítólag már a rómaiak korában is léteztek. 1918-ban került a Soproni Városszépítő Egyesület tulajdonába, aki létrehozta a fürdőtelepet. »

Lővér Fürdő – Csik Ferenc Uszoda

Lővér Fürdő – Csik Ferenc Uszoda

Sopron vendégeinek egyik legkedvesebb pihenőhelye a Lővér körút mellett elterülő Fürdő, melyet a fenyvesekkel övezett táj tesz még vonzóbbá. 2005 óta több fejlesztés valósult meg, legutóbb 2 db szabadtéri medence és 4 db új csúszda került átadásra. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »