Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Kosárlabdapálya

Sopron híres sikeres kosárlabdacsapatairól! Látogasson el egy mérkőzésre az MKB arénába vagy sportoljon, szaunázzon a létesítményben, amely étteremként és szálláshelyként is üzemel.

A Sportcentrum 1987-ben nyitotta meg kapuit. Kezdetben a Soproni SE férfi és a Soproni Postás női kosárlabda csapata játszott a csarnokban, 1993 őszétől már a GYSEV is.

Itt edzenek az utánpótlás és amatőr kosárlabda csapatok és a kézilabdások is. A sportcsarnok kora reggeltől késő estig nyitva tart, és hétvégeken is programoknak ad helyet. A Sportcentrumot Kangyal Ferenc és csapata tervezte, mely során több célú kihasználást céloztak meg, amit sikerült megvalósítani. A három részre osztható nagy teremben a lelátó kihúzható különböző helyzetekbe a céltól függően. A Sportcentrumban van egy kisterem (kosárlabdázás céljára), fitness, szauna, panzió és étterem is.

2005. július 1-től a csarnok üzemeltetési joga átkerült a kosárlabda klubot üzemeltető gazdasági társaság, a RAABERSPORT KFT jogkörébe. Ezzel egyetemben az MKB-EUROLEASING SOPRON nagy szabású felújítási munkálatokba kezdett. A megújult csarnok 2005. október 7-én került átadásra, mely időponttól kezdve az MKB ARÉNA SOPRON nevet viseli. Forrás: www.wb-sopron.hu


MKB Aréna Sopron
Cím: 9400 Sopron, Lackner K. u. 48.
Tel.: +36 99 311 250
E-mail: info@mkbarenasopron.hu
www.mkbarenasopron.hu

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »