Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Sportlétesítmények

Kellemes környezetben, magas színvonalú tenisz-, futball- és egyéb sportpályákon hódolhat hobbijának, töltheti el aktív pihenéssel szabadidejét soproni látogatása alatt. A városi sportlétesítmények kedvező áron kínálnak kikapcsolódási lehetőségeket.
Squash

Squash

A squash nemcsak sport, hanem kiváló szabadidő eltöltési lehetőség is. Próbálja ki képességeit a soproni fallabdapályákon! »

Teniszpályák

Teniszpályák

A tenisz kedvelőinek Sopronban egész évben lehetőségük van a sportágat gyakorolni, tájékozódjanak az aktuális információkról! »

Kosárlabdapálya

Kosárlabdapálya

Sopron híres sikeres kosárlabdacsapatairól! Látogasson el egy mérkőzésre az MKB arénába vagy sportoljon, szaunázzon a létesítményben, amely étteremként és szálláshelyként is üzemel. »

Futballpályák

Futballpályák

Ha sport, akkor nem maradhat ki a foci! Látogasson el a város másodosztályban szereplő egyesületének mérkőzéseire vagy a népszerű városi bajnokság kispályás eseményeire! »

Fitnesztermek

Fitnesztermek

A szállodai kínálat mellett Sopron több pontján nyílik lehetőség sportolásra akár a belvárosban, akár városszéli nagyobb központokban. »

Biliárd klubok

Biliárd klubok

Ha biliárd, akkor is Sopron… Kellemes hangulatot és minőségi játékfeltételeket kínálnak az alábbi szórakozóhelyek a biliárd kedvelőinek Sopronban. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »