Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Futballpályák

Ha sport, akkor nem maradhat ki a foci! Látogasson el a város másodosztályban szereplő egyesületének mérkőzéseire vagy a népszerű városi bajnokság kispályás eseményeire!

Sopronban az alábbi futballpályák várják a focibarátokat:

Káposztás utcai Stadion

Soproni Vasutas Sportegylet (SVSE)
Cím: 9400 Sopron, Káposztás u.
Tel.: +36 99 517 297
www.svse.hu


Műfüves futballpálya
Az MLSZ pályaépítési programjának keretében került átadásra a GYSEV Zrt. új műfüves labdarúgópályája 2013 márciusában Sopronban. A 105 méter hosszú és 68 méter széles játéktér a GYSEV Zrt. tulajdonában lévő Sopron, Lővér körút 1. szám alatt található sporttelepen valósult meg.

Cím: 9400 Sopron, Lővér krt. 1.
Tel.: +36 30 830 7716
E-mail: vfcsopron@gmail.com
www.svse.hu


Anger-réti Sporttelep
Ezen a telephelyen egy villanyvilágításos és egy világítás nélküli labdarúgó pálya, baseball pálya, atlétika pálya található 400 m-es salakos körrel és 120 m-es műanyag borítású vágtapálya két távolugró pályával valamint öltözők és kiszolgáló helyiségek.
A futópályát térítésmentesen vehetik igénybe a környéken és a távolabb lakók reggeltől sötétedésig.

Cím: 9400 Sopron, Balfi u. 156.
Tel.: +36 99 317 302
www.sopronholding.hu


Halász Miklós Sporttelep
A 2006. évtől a Kurucdombon található sportlétesítmény egykori építőjéről és gondnokáról kapta nevét. Az itt található épületben a tornászok találtak otthonra, a szabadtéren található két villanyvilágításos kispályán zajlanak a városi kispályás labdarúgó bajnokság mérkőzései, ezen kívül öt salakos teniszpálya áll rendelkezésre. A pályák körül salakos atlétika pálya található.

Cím: Sopron Kuruc krt. 2.
Tel.: +36 99 335 664
www.sopronholding.hu


Ágfalvi úti Sporttelep
2008 áprilisától tartozik a Sopron Holding sportrészleghez a valamikor a Soproni Öntödéhez tartozó létesítmény, ahol egy füves és egy földes labdarúgó pálya található öltözőkkel, mellékhelyiségekkel. A pályákat az SC Sopron utánpótlásnevelő egyesület használja.

Cím: 9400 Sopron, Ágfalvi út 23.
Tel.: +36 30 687 7270
www.sopronholding.hu


 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »