Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Kerékpárral Sopron környékén

Jól kiépített kerékpárútjaink a régió látnivalókban gazdag falvaiba viszik el a kerekezőt, de a vállalkozó kedvűek akár a Fertő tavat is körbetekerhetik. Töltse aktívan soproni pihenését, fedezze fel két keréken térségünk látnivalóit!
Bike S.O.S.

Bike S.O.S.

Szolgáltatás célja a Fertődre és környékére érkező kerékpáros turisták segítése. »

Kerékpárboltok, szervízek, kölcsönzés

Kerékpárboltok, szervízek, kölcsönzés

A kerékpár szerelmeseinek ajánljuk jól kiépített, különböző nehézségi fokú kerékpár-útjainkat. Két keréken körbejárhatják a Fertő-tavat, kerekezhetnek Fertő–Hanság Nemzeti Park mentén érintve a borvidék szőlőit! »

Kerékpáros túraötletek

Kerékpáros túraötletek

A kerékpárosok számára a Fertő-Hanság Nemzeti Park, a Neusiedler See-Seewinkel Nationalpark a Fertő tó és Sopron körül kiépült kerékpárutak rendszere lehetőséget kínál a térség bejárására. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »