Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Aktív turizmus

Sopron nem csupán a műemlékeivel, kulturális értékeivel csalogatja vendégeit: aktív pihenésre is csábít.Tavasztól őszig a várost körül ölelő erdők tanösvényei, jelzett sétaútjai, kilátóhelyei kínálnak kellemes kirándulást.
Sportlétesítmények

Sportlétesítmények

Kellemes környezetben, magas színvonalú tenisz-, futball- és egyéb sportpályákon hódolhat hobbijának, töltheti el aktív pihenéssel szabadidejét soproni látogatása alatt. A városi sportlétesítmények kedvező áron kínálnak kikapcsolódási lehetőségeket. »

Extrém és egyéb sportok

Extrém és egyéb sportok

Ha már unja a szokványos programokat Sopronban és környékén akkor is talál jó szabadidő eltöltési lehetőséget! Nézze meg kínálatunkat! »

Horgászat

Horgászat

A Sopron környéki tavak és csatornák ponty, kárász, keszeg, csuka, süllő, angolna halfajokban bővelkedő horgászhelyei – Fertő tó, Rákos-patak csatorna, Kis- és Nagy-Tómalom, Szalamandra- , Ibolya-, valamint a Fehér úti tó – csábítják a horgászokat. »

Lovaglás

Lovaglás

A lovaglásra, sétakocsikázásra vágyókról sem feledkezik meg régiónk! E sport szerelmesei a Sopron környéki lovardák kínálatai közül választhatnak kedvükre való programlehetőséget. »

Kerékpárral Sopron környékén

Kerékpárral Sopron környékén

Jól kiépített kerékpárútjaink a régió látnivalókban gazdag falvaiba viszik el a kerekezőt, de a vállalkozó kedvűek akár a Fertő tavat is körbetekerhetik. Töltse aktívan soproni pihenését, fedezze fel két keréken térségünk látnivalóit! »

Vízi sportok, strandolás

Vízi sportok, strandolás

Sopron és környéke a víz szerelmeseinek is ajánl programot. Jól felszerelt strandjaink a meleg napokon felüdülést nyújtanak mindenki számára. A gyógyulásra vágyók régiónk termál-és gyógyfürdőiben, a vízi sport kedvelői a Fertőn találnak felüdülést. »

Soproni Parkerdő

Soproni Parkerdő

A Soproni-hegység és a Balfi-dombság jelzett sétautakkal, kiépített pihenőhelyekkel várja a természet szerelmeseit. A Natúrpark sétaútjai, az erdei tornapálya, a jelzett túraösvények télen–nyáron kellemes sétára invitálják az idelátogatókat. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »