Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Horgászat

A Sopron környéki tavak és csatornák ponty, kárász, keszeg, csuka, süllő, angolna halfajokban bővelkedő horgászhelyei – Fertő tó, Rákos-patak csatorna, Kis- és Nagy-Tómalom, Szalamandra- , Ibolya-, valamint a Fehér úti tó – csábítják a horgászokat.
Horgászboltok és egyesületek

Horgászboltok és egyesületek

A Sopron környéki horgászboltok a szükséges felszereléseken kívül a horgászegyesületekkel együtt a lehetőségekről naprakész információkat adnak és jegyváltási lehetőséget is biztosítanak az érdeklődőknek. »

Horgászvizek

Horgászvizek

A Soproni és Fertő-táji horgászvizek egyedülálló természeti környezetet adnak a sportág gyakorlásához. Kipróbálhatja magát akár a Hanság főcsatornánál is. Tájékozódjon az engedélyekről és a horgászjegy váltási lehetőségekről. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »