Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

logo

Extrém és egyéb sportok

Ha már unja a szokványos programokat Sopronban és környékén akkor is talál jó szabadidő eltöltési lehetőséget! Nézze meg kínálatunkat!
Segway

Segway

Túrázzon velünk a 21. század leginnovatívabb közlekedési eszközével! Garantált az izgalom, a jókedv és a feledhetetlen élmény. Túráinkat úgy szerveztük, hogy azok mindenki által teljesíthetők legyenek. »

Búvársport

Búvársport

Napsütés, barátok, Sopron és a Fertő part. Figyelmébe ajánlunk néhány tippet búvárkodással és búvártanfolyammal kapcsolatban. »

Nordic walking

Nordic walking

Fáber Sport Egyesület célja, hogy a Soproni-hegységben található természeti adottságokat kihasználva téli-nyári testmozgási lehetőséget biztosítson mindazok számára, akik szeretnek a természetben mozogni, járni, sportolni. »

MTB hegyi kerékpár

MTB hegyi kerékpár

2013 májusában új kijelölt hegyi kerékpárúttal bővült a Soproni Parkerdő szolgáltatása. A Soproni-hegységben található 11 km-es erdei kerékpárpálya (downhill) a térség legjelentősebb ilyen jellegű sportpályája. »

Minigolf

Minigolf

A város fölött kialakult tiszta levegőjű üdülőövezet természetes szépségével kikapcsolódást nyújt az ideérkező vendégek számára. Ebben az övezetben található a Solar Apartman Club Hotel, amelynek egyik különleges szolgáltatása a mini golfpálya. »

Motocross, Enduro

Motocross, Enduro

Sopronnak régebben a hazai motocross életben meghatározó szerepe volt. Olyan neves versenyzők húzták a gázt a városban, mint Kerese Gábor és testvére Péter, valamint a Salamon fivérek. Az alábbiakban informálódhat a térségben található pályákról. »

Mászófal

Mászófal

Soproni mászófalunk 13 méter magas, felsőbiztosítással mászható, 160 négyzetméteres mesterséges fal. »

 • Hírek, aktualítások

  • Bor-Bonbon kóstoló

   Bor-Bonbon kóstoló

   2017 márciusától a Kakasbonbon által szervezett Bor-Bonbon kóstoló programoknak egyéni, előre egyeztetett időpontokban az új Casta Diva étterem ad otthont. »

  • Soproni Tavaszi Napok

   Soproni Tavaszi Napok

   2017. március 14-én veszi kezdetét Sopron kulturális fesztiválja. Közel egy hónapon keresztül komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket. »

  • Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Hungary Card vásárlási lehetőség 10% kedvezménnyel

   Honlapunkon található kuponkód árkedvezményre jogosítja mindazokat, akik elektronikus úton kívánnak Hungary Cardot vásárolni. »